Muodonmuutoksia ry yhtyy vetoomuksiin Ukrainan ja rauhan puolesta. Toivomme, että tiede ja taide saisivat kukoistaa vapaassa Ukrainassa ja koko maailmassa.

 #stopwar #slavaukraini⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Mielenkuvat -luentosarja jatkuu lauantaisin klo 14, Mikkolan luentosalissa

  • 25.3. 2023 Kirjailija ja suomentaja Tapio Koivukari: Kielestä, mielestä, ymmärtämisestä ja suomentamisesta. 


Elämän verkostot

Elämän verkostot on yhdistyksen teema vuosille 2020–2023 . Kesällä 2020 Mikkolan jyvämakasiinissa ja Mikkolan luhtiaitoissa oli esillä trilogian ensimmäinen näyttely "Rihmastot".  Kesän 2021 näyttelyn nimi oli "Kerrostumat". Vuonna 2023 on vuorossa kielen ja mielen verkostot otsikolla "Mielenkuvat".

Kutsu taiteilijaresidenssiin Luopioisten kirkonkylälle

Muodonmuutoksia ry:n uusin residenssitoimintajakso jatkuu Luopioisissa maaliskuun 2023 loppuun. Residenssiaikoja voi hakea viikon tai kahden viikon jaksoina. Residenssi sijaitsee osoitteessa Museotie 3  aivan Kulttuurikeskus Mikkolan ja Muodonmuutoksia ry:n näyttelytilojen vieressä ja parin sadan metrin päässä kyläkeskuksesta (kauppa, apteekki, ravintola, kirjasto, uimaranta yms.). 

Residenssiin kuuluu pieni asunto Museotie 3 talon päädyssä ja hyvänkokoinen työskentelytila samassa rakennuksessa. Residenssi on taiteilijalle tai tieteentekijälle ilmainen, mutta siihen sisältyy velvoite järjestää paikallisille jokin pieni tapahtuma, luento, työskentelyn esittelytilaisuus tms. (koronarajoitteet huomioiden).
Yhteydenotot ja lisätiedot: horus(at)sci.fi