Kerrostumat -taidenäyttely 1.7. –30.9.2021

Avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10–17. Mikkolan makasiini ja aitat.  

Alla Sydän-Hämeen -lehden juttu näyttelystä.

Kutsu Kohtaamo2 -residenssiin Luopioisten kirkonkylälle

Muodonmuutoksia ry:n uusin residenssitoimintajakso jatkuu Luopioisissa ainakin syyskuun 2021 loppuun. Residenssiaikoja voi hakea viikon tai kahden viikon jaksoina. Residenssi sijaitsee osoitteessa Museotie 3 (kuvat alla) aivan Kulttuurikeskus Mikkolan ja Muodonmuutoksia ry:n näyttelytilojen vieressä ja parin sadan metrin päässä kyläkeskuksesta (kauppa, apteekki, ravintola, kirjasto, uimaranta yms.). 

Residenssiin kuuluu pieni asunto Museotie 3 talon päädyssä ja hyvänkokoinen työskentelytila samassa rakennuksessa. Residenssi on taiteilijalle tai tieteentekijälle ilmainen, mutta siihen sisältyy velvoite järjestää paikallisille jokin pieni tapahtuma, luento, työskentelyn esittelytilaisuus tms. (koronarajoitteet huomioiden).
Yhteydenotot ja lisätiedot: horus(at)sci.fi

Elämän verkostot

Elämän verkostot on yhdistyksen teema vuosille 2020–2022 . Kesällä 2020 Mikkolan jyvämakasiinissa ja Mikkolan luhtiaitoissa oli esillä trilogian ensimmäinen näyttely "Rihmastot".  Kesän 2021 näyttelyn nimi on "Kerrostumat". Vuonna 2022 on vuorossa kielen ja mielen verkostot.

Vieraspetohanke

Mumu on mukana Koneen Säätiön rahoittamassa ja Helsingin yliopiston hallinnoimassa Vieraspedot luonnossamme: vuorovaikutukset luontaisten lajien ja ihmisen kanssa” -tutkimushankkeessa.